Családi vagy céges fenntarthatósági napok

Céges rendezvények, családi napok, fesztiválok programkínálata színesíthető ezzel a játékos bemutatóval, interaktív foglalkozásokkal. A gyakorlott környezeti nevelők, animátorok a szemléletformálás mellett a csapatépítésben is járatosak, s rugalmasan alkalmazkodnak a megrendelő igényeihez, figyelembe véve a célcsoport összetételét, életkori sajátosságait.

Az izgalmas és színes foglalkozások céges rendezvények, családi napok emlékezetes és sikeres megvalósításához kínálnak segítséget. A természettudományos játékok, ismeretterjesztő előadások, kézműves foglalkozások a fenntartható fejlődés iránti felelősségvállalást erősítik a vezetőkben, munkatársakban és a bevont családtagokban egyaránt. A programcsomag összeállításakor a megrendelő igényeinek megfelelően jár el az egyesület mind a közreműködő környezeti nevelők (animátorok) felkészültségét (szakterületét), mind számukat illetően. A megrendelt programon résztvevők játékos formában, tapasztalati úton szereznek új ismereteket, fedeznek fel összefüggéseket, szembesülnek az őket körülvevő világ problémáival. Az önismeret bővülése mellett társas készségeik is fejlődnek.

Célcsoport: általános iskola, cég, felnőttképzés, középiskola, nagyközönség, óvoda
Típus: foglalkozás, workshop
SDG Téma: 10. egyenlőtlenségek csökkentése, 11. fenntartható városok és közösségek, 15. szárazföldi ökoszisztémák védelme
Globnev Téma: környezettudatosság, fenntarthatóságra nevelés

Szeretnék többet tudni a szervezetről: Magyar Környezeti Nevelési Egyesület